Nieuwe toevoeging aan ons wagenpark!

De nieuwste editie aan ons wagenpark: Meer ruimte, meer paarden, meer mogelijkheden!
We introduceren een gloednieuwe combinatie van een tweepaardsvrachtwagen met tweepaardstrailer!

Met deze combinatie bieden we de mogelijkheid om meer dan twee paarden tegelijk te vervoeren. Wil je bijvoorbeeld meerdere paarden, waaronder een hengst of een merrie met veulen transporteren, dan helpt Lumaro je op weg!

De Renault Master tweepaardsvrachtwagen in combinatie met de MTM trailer is zowel te huur met als zonder chauffeur. Al onze tweepaardvrachtwagens vallen binnen het B-rijbewijs. Om de combinatie van tweepaardsvrachtwagen en trailer te mogen besturen is een BE-rijbewijs benodigd.

Klik voor de specificaties van de vrachtwagen hier.

Klik hier voor meer informatie en om te reserveren hier.