Bert van Wanrooij Rob Claessens

Lumaro Horse Travel launching partner Universal Horse Data

WEERT – Vandaag, na het bezoek van Bert van Wanrooij, zijn we launching customer geworden van Universal Horse Data.

Recent is Universal Horse Data, een nieuw online platform voor de hippische wereld, de lucht in gegaan. Kort samengevat is UHD een soort combinatie van Social Media, Google en Marktplaats, gericht op paardenmensen en hippische bedrijven wereldwijd.

Op dit platform kunnen zowel particulieren als bedrijven als wij een eigen profiel aanmaken, die helemaal naar eigen wens is te pimpen naar de eigen huisstijl. Je kunt zelf bepalen wat je met je eigen profiel uitstraalt. Een van de functies van het eigen profiel is dat je interessante mensen en/of bedrijven kunt volgen. Maar ook niet geheel onbelangrijk; mensen die interesse hebben kunnen Lumaro Horse Travel volgen.