EquInnoLab Horse and Technology

Horse & Technology 2017: Lumaro Horsetravel en Lumaro Agro-advies & Stalinrichting aanwezig met stand

Op zaterdag  20 en zondag 21 mei organiseert EquInnoLab het evenement ‘Horse & Technology 2017’ Het is een weekend vol paardensportactiviteiten, clinics en shows voor jong en oud. Ook is er een fair waar wij met een stand vertegenwoordigd zullen zijn. De stal van Grand Prix-amazone Jenny Schreven in Weert is ‘the place to be’ volgend weekend.

“In onze stand kunnen mensen onze nieuwe tweepaardsvrachtwagen bekijken. Op deze manier komen we in gesprek met paardenmensen uit Weert en omstreken. Zij kunnen onze wagens namelijk huren of ons vragen paardentransport voor ze te verzorgen. Omdat we zelf ook in Weert gevestigd zijn, zijn we erg enthousiast over het initiatief van EquInnoLab”, aldus Rob Claessens van Lumaro Horsetravel.

Lumaro Agro-advies & Stalinrichting
Ook Luc Claessens, de jongere broer van Rob en contactpersoon van Lumaro Agro-advies & Stalinrichting, is er komend weekend bij. Met zijn kennis en ervaring kan hij paardeneigenaren helpen met vragen over het huisvesten van de edele dieren. Hoewel het bedrijf zich ook richt op stalbouw voor grootschalige veehouderij (varkens, koeien, kippen), heeft de paardenhouderij een speciale persoonlijke interesse.

Pak je agenda en noteer
Datum: 20 & 21 mei 2017
Locatie: Vrakkerstraat 133, Weert
Toegang: gratis