Nieuwe website Lumaro Horsetravel: & nu gas erop!

In het digitale tijdperk waarin wij leven is een goede website niet een luxe, maar een noodzakelijk iets. Wij van paardentransport- en verhuurbedrijf Lumaro Horsetravel vonden dat we niet konden achterblijven en hebben een geheel nieuwe website laten creëren. Onze nieuwe website is gisteren live gegaan.

Lumaro Horsetravel heeft zijn goede naam te danken aan haar kundigheid en betrouwbaarheid. Dit was dan ook precies wat de website moest uitstralen, en dat is ook goed gelukt! De website is gevuld met vele prachtige foto’s van onze wagens, die zijn gemaakt op de accommodatie van Carpe Diem Equestrian Team. Op de website komen onze diensten (paardentransport & verhuur paardenwagens) duidelijk aan bod. Via diverse buttons kun je meteen vrijblijvend een gratis offerte aanvragen, hoe handig! Ook staan onze wagens trots in een mooi overzicht zodat klanten meteen weten met welke wagens wij werken.

Wij zijn er super blij mee! Wat vinden jullie ervan?