Langer dan 1 maand een voertuig huren? Dat kan!

Heeft u een vrachtwagen of trailer nodig? Geen probleem! Wij van Lumaro Horsetravel hebben meerdere voertuigen ter beschikking die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Het is bij ons ook mogelijk om langer dan een maand achtereenvolgend gebruik te maken van onze voertuigen, eventueel ook voor rondreizen.

Lumaro Horsetravel beschikt over zowel handgeschakelde wagens evenals voertuigen met automaat. Ze worden iedere week gewassen en zien er spik en span uit. Daarnaast zijn ze voorzien van goede kwaliteit krullen en voldoen ze aan de hoogste veiligheidseisen. Zo kunt u zonder zelf een trailer of wagen aan te schaffen zorgeloos op reis.

Voor meer informatie over het huren voor een langere termijn kunt u met ons contact opnemen via mail en telefoon.

Telefoon: +31 6 46 62 72 98
E-mail adres: info@lumarohorsetravel.nl

Klik hier voor de voorwaarden, oplevering en meer informatie over onze voertuigen.