Renault Master huren

Uitbreiding wagenpark met Anemone Renault Master

Half februari zal het wagenpark van Lumaro Horsetravel worden uitgebreid met een nieuwe aanwinst: de Anemone Renault Master – Filovan MTM in hengstenuitvoering.

Deze nieuwe aanwinst heeft extra veiligheidsaspecten. Het is een hengstenuitvoering, en dat wil zeggen dat de wagen zo is uitgerust dat de paarden niet over de stang kunnen springen. Tevens kunnen de paarden niet met de hoofden bij elkaar komen, wat de truck ideaal maakt om paarden te vervoeren die niet goed samengaan of als het om het vervoeren van hengsten gaat.

Het is de vierde nieuwe MTM die Lumaro Horsetravel bij Anemone heeft aangeschaft. De nieuwe wagen voldoet aan alle veiligheidseisen en is voorzien van de kleur en logo van Lumaro. Anemone Horsetrucks levert hoogwaardige transportoplossingen en hebben jarenlange ervaring. Hierdoor zijn de trucks voorzien van de beste veiligheid. Lumaro maakt enkel gebruik van trucks afkomstig van Anemone, want als wij iets belangrijk vinden is het wel om uw paard veilig van A naar B te vervoeren.