Hindernissponsor Equestrian Centre de Peelbergen

Lumaro Horsetravel nieuwe hindernissponsor Equestrian Centre de Peelbergen

Vandaag kwam onze prachtige nieuwe hindernis van Lumaro Horsetravel binnen bij Equestrian Centre de Peelbergen! Het is een modern ontworpen stijlsprong die het hun deelnemers van de CSI’s nog eens heel moeilijk kan gaan maken.

Lumaro Horsetravel is een Limburgs paardentransportbedrijf, tevens verhuren wij paardenwagens. We zijn gevestigd in Weert. Iedere dag brengen wij vele paarden comfortabel, veilig en op tijd naar hun bestemming.

Eigenaar Rob Claessens over de sponsorverbintenis tussen zijn bedrijf en Equestrian Centre de Peelbergen: “De Peelbergen heeft een enorme impuls aan deze regio gegeven. Handel en sport komen er samen. Dat is voor veel bedrijven in de keten een positieve ontwikkeling. Ook voor ons. Veel van onze (potentiële) klanten komen regelmatig naar Kronenberg. Het is goed om hier duidelijk zichtbaar te zijn én tevens een steentje bij te dragen aan de drukbezochte, professionele concoursen die hier gehouden worden.”

De Lumaro-hindernis zal voor het eerst te zien zijn tijdens onze internationale wedstrijd die plaatsvindt van 22 februari tot en met 25 februari.

Meer informatie over de CSI bij Equestrian Centre de Peelbergen.