Lumaro Horsetravel breidt wagenpark uit met nieuwe Renault Master

Lumaro Horsetravel is sinds gisteren een nieuwe Renault Master MTM Filovan rijker! Hierdoor kunnen wij als paardentransport- en verhuurbedrijf nog meer paardenmensen van dienst zijn.

De tweepaardswagen is gekocht bij Anemone Horsetrucks, waar wij al onze andere wagens eerder ook al kochten. De Renault Master is van alle gemakken voorzien. Zo heeft hij een achteruitrijcamera, ruime opbergvakken, een camera in het paardenverblijf en een geavanceerd temperatuursysteem. Alles om er zeker van te zijn dat het transport van uw paard veilig verloopt.

Rob Claessens over de uitbreiding van het wagenpark: “We hebben ervoor gekozen om nog een Renault Master aan te schaffen omdat de bezettingsgraad van onze andere wagens zo hoog is dat we soms nee moesten zeggen tegen klanten. Dat doen we natuurlijk liever niet. We groeien op een gezonde manier en deze inmiddels vierde tweepaardswagen is daar het voorbeeld van. Nu kunnen nog meer mensen profiteren van het gemak van onze diensten.”

Deze paardenwagen is onder andere ideaal om te huren voor vervoer van en naar zowel nationale als internationale concoursen. Ook is hij geschikt voor (spoed)bezoek naar de veearts en een transport van een merrie met veulen.

Deze wagen huren? Neem dan contact met ons op!