Lumaro Horsetravel aanwezig op Dressage Masters Limburg

Lumaro Horsetravel is aanstaande zaterdag 31 maart aanwezig tijdens Dressage Masters Limburg, dat wordt georganiseerd op De IJzeren Man in Weert! Wij zijn samen met Anemone Horsetrucks B.V. met onze prachtige tweepaard auto’s aanwezig op het debuterende maar beloftevolle evenement.

Het is de eerste editie van de Dressage Masters Limburg, maar de verwachtingen zijn hooggespannen! Het uitverkochte evenement zal volledig in het teken staan van de dressuursport, met clinics en presentaties. Ook kunnen instructeurs en juryleden 40 licentiepunten verdienen. ‘Educatie en gezelligheid staan tijdens de Dressage Masters Limburg voorop’, aldus medeorganisator Bjorn van Kessel. Samen met Inge en Mia Coenen, Leontien Raijmakers, Niels Bax en Rudy Tegels heeft hij de organisatie in handen.

Informatieve dag
In de eerste clinic van Sven Rothenberger rijdt de succesvolle Young Rider Lotte Meulendijks met haar paard Welt Hill mee. Daarnaast komt ook de bekende Limburgse amazone Stéphanie Beek-Peters in actie als Grand Prix-ruiter in de clinic van Tineke Bartels. Naast deze twee trainers is ook Piet Raijmakers aanwezig. Hij zal ingaan op het belang van een goede combinatie tussen topsport en ondernemen. Na deze clinics is er een interactief programma samengesteld.

Kom bij ons langs!
Kom je ook naar Dressage Masters Limburg? Vergeet dan niet om even bij ons langs te komen! Wij hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in!